Presse | Armandos

Tekst og foto: Mikael Østergaard – Villabyerne d. 31-10-11

Landets bedste pizzeria-ejer flytter ind på Brogårdsvej

Spørg enhver pizzaejer om kvaliteten af hans pizzaer, og alle vil svare, at de laver de bedste i landet. Men de kan næppe føre bevis for påstanden.

Det kan Armando’s, der i sidste uge slog dørene op på Brogårdsvej i Gentofte. Armando’s har i forvejen en forretning i Vanløse, og den blev i 2010 kåret til Danmarks bedste pizzeria af dagbladet Politiken.

“Kig på menukortet, så bliver du overbevist”, fortæller bestyrer Agim Camili begejstret og peger ned over siderne med pizzaer, pastaretter, kødretter, forretter, desserter, salater og sandwiches.

“Alt bliver lavet fra bunden. Vores oste og pølser er importeret fra Italien, og hvor kan du ellers få en pizza med sorte trøfler eller hjemmelavet ravioli? Og selvfølgelig laver vi selv vores pasta. Og så har vi en stenovn, der er den eneste af sin art i Danmark, og som kører rundt og op og ned, så pizzaerne bliver bagt hele vejen igennem”, siger Agim Camili, der er makedonier og siden 1991 har boet i Danmark, hvor han har arbejdet på flere italienske restauranter.

Er man løbet tør for vin til maden, er der også hjælp at hente. Og selvfølgelig er kvaliteten også her i top, idet Baroloer står side om side med Ripasso’er fra Valpolicella.

Shopping Cart
Armandos Trattoria
Besøg vores nye restaurant Armandos Trattoria! Klik på linket herunder.

Armandos Trattoria